Oppgaveseminar under Aqua- nor

" Har du en oppgave du aldri har fått prioritert? Eller har du behov for nye impulser og innspill? Da kan et oppgavesamarbeid mellom student, faglærer og din bedrift være en god løsning! "

I forbindelse med studentdagen inviterer Brohode Havbruk 2050 til samarbeid mellom veileder og næringsliv om studentoppgaver - på bachelor, master eller phd nivå, og innenfor et bredt fagspekter (teknologi, bio/bioteknologi, samfunnsvitenskap). Faglærere fra NTNU vil presentere forskningsprosjekter som er egnet for studentoppgaver, og som kan løses i samarbeid med næringslivet. Det vil så bli "speed-dating" mellom bedrifter og aktuelle veiledere hvor dere kan melde interesse og/eller komme med egne ønsker for studentoppgaver.
Program:

  • Aktuelle forskningsprosjekter

  • Diskusjon/ "speed-date"

  • Oppsummering

_DSC1367_edited.jpg

Oppgaveseminaret arrangeres samme dag som studentdagen på AquaNor slik at dere blir bedre kjent med hva en studentoppgave innebærer, og hvilke spennende prosjekter det er mulig å delta på. Vi håper DERE vil delta på oppgaveseminar, som kan resultere i et godt samarbeid med akademia!

Mer info finner du her

Påmelding (innen 22. august kl. 17)

Sted: Trondheim Spektrum, Møterom K-340

Kontaktperson: Heidi Røkenes